We gaan weer wandelen! Gewoon, informeel maar misschien toch nog een beetje informatief, beetje napraten over de gebeurtenissen van de afgelopen tijd en natuurlijk over wat er nog gaat komen, aan onze eigen plannen, plannen van de gemeente en plannen van de provincie.

Vorig jaar wandelden we ook; toen maakte we een rondje rond de Ouderkerkerplas, of eigenlijk rondom windmolen De Amstelvogel. Toen hadden we nog tal van beperkingen wegens covid; dat is nu gelukkig niet meer het geval.

We hebben een route uitgezet in het Gein-gebied, en zullen daarbij zeker aandacht hebben voor het mogelijke zonneveld dat hier misschien zal verrijzen. Op zaterdag 11 maart verzamelen we vanaf 13.15 uur, en om 13.30 uur gaan we van start. We verzamelen op het parkeerterrein bij het zwembad/Sporthuis in Abcoude (Geinplein Abcoude). De wandeling is ongeveer 7 kilometer lang, over asfalt, dus zal 2 tot 2,5 uur duren.

Bij terugkeer kunnen we in De Sprong, het café boven het zwembad, nog even bijkomen en napraten. En daarbij geeft Veenwind een rondje.

We hopen jullie allen te zien!